AKSARAY Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı, üniversite öğrencileri ile birlikte kentte devam eden projeleri gezerek öğrencilerin fikirlerini aldı.
Başkan Haluk Şahin Yazgı, daha önce kendilerini ziyaret eden üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Eşi Hasibe Yazgı ile birlikte öğrencilerle kentte devam eden projeleri gezen başkan Yazgı, öğrencilerin projelerle ilgili fikirlerini aldı. Gençlerin fikirlerine her zaman ihtiyacımız var diyen Başkan Yazgı, öğrencilerle birlikte sırasıyla Piri Mehmet Paşa alt geçit ve Piri Mehmet Paşa çarşısını ziyaret etti. Yazgı, çarşının yerinde eski terminal adı verilen eski köhnemiş bir yapı olduğunu ve kentsel dönüşüm projesiyle şimdiki son halini aldığını söyledi. Başkan Yazgı, daha sonra üniversitelilerle birlikte Tacin Mahallesinde inşa edilen Uluırmak Rekreasyon Alanı ve Kent Parkı’da incelemelerde bulundu. Öğrenciler, düşüncelerini ve fikirlerini başkan Yazgı'ya anlattılar.
Haluk Şahin Yazgı, “Durmadan çalışan, asla pes etmeyen, ideallerinden vazgeçmeyen bir gençlik istiyoruz. Ülkemizin böyle gençlere ihtiyacı var” dedi. Üniversiteli gençler ise kendilerine gösterilen ilgiden dolayı başkan Yazgı'ya teşekkür ettiler.

FOTOĞRAFLI