CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, eski il başkanları, belediye başkanları ve ilçe başkanları ile yaptığı toplantının ardından bu kez de CHP'li belediye başkanlarını topladı. İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıda, 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde izlenecek yol haritası konuşuldu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve ilçe belediye başkanları, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in çağrısı üzerine, il binasında 24 Haziran seçimleri için yol haritasını belirlemek üzere bir araya geldi. Basına kapalı olarak yapılan toplantının ardından konuşan İl Başkanı Deniz Yücel, seçimler öncesinde alanda çalışacak olan örgütün, tüm kademeleriyle uyum içinde ve ortak söylemle çalışmasını son derece önemsediklerini aktardı. Halkın içinde olan, İzmirlinin her sorununa çözüm üreten belediye başkanlarının hem görüşleri hem hizmetlerinin seçim öncesi parti için çok önemli olduğunun altını çizen Yücel, seçim için yol haritasının oluşmasında onların görüşleri ve hizmetlerinden faydalanacaklarını ifade etti. Yücel, "Ürettikleri projelerle CHP'nin tüm ülkede yüz akı olan İzmir'deki CHP'li belediye başkanlarımız aynı zamanda partimizin üyesi. Her biri örgütümüzle birlikte, 24 Haziran Türkiye'nin kurtuluş günü olsun diye çalışacaklar. Onlar zaten görevlerini İzmir'i kalkındırarak, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyerek üzerlerine düşeni yapıyorlar" diye konuştu.

"MAKAMLARIMIZI CHP'YE BORÇLUYUZ"

CHP'nin başarılı, çalışkan ve üretken isimleri olarak da seçim çalışmalarında belediye başkanlarını yanlarında görmek istediklerini vurgulayan Yücel, toplantıda başta Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu olmak üzere tüm ilçe belediye başkanlarının, önce Türkiye'nin kurtuluşu, sonra da partinin başarısı için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını söylediklerini belirtti. Yücel, "Şahsi olarak verecekleri bu destek bizler için çok anlamlı. Hepimiz bugünkü imkanlarımızı ve makamlarımızı CHP'ye borçluyuz. Belediye başkanlarımız da bunun bilinciyle hareket ediyorlar" dedi.

Umut KARAKOYUN/ İZMİR, ()

FOTOĞRAFLI