ÇANAKKALE’nin Biga ilçesinde Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Akif Zaloğlu, Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Hamit Özçelik, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nursel Yılmaztürk ve sağlık personeli, huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Biga Devlet Hastanesi yöneticileri, 'Yaşlılar Haftası' nedeniyle ziyaret ettikleri Biga Sağlık ve Eğitim Vakfı (BİSEV) Huzurevinde, yaşlılarla sohbet edip, hoş zaman geçirdiler. Biga Devlet Hastanesi fizyoterapistleri Nail Elbeyi ve Malik Yüksel tarafından huzurevi sakinlerine yönelik, gündelik hayatlarında uygulayabilecekleri fiziksel aktiviteler gösterildi. Sonrasında, Tuza Dikkat Haftası ve Pulmoner Rehabilitasyon Haftası ile ilgili broşür dağıtılarak, bilgilendirme yapıldı.

Biga Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Akif Zaloğlu yaptığı açıklamada, “Milli ve manevi değerleri yaşatarak, bunların gelecek nesillere aktarılmasında köprü görevi üstlenen; tecrübenin temsilcisi yaşlılarımız, bizim en kıymetli hazinelerimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, yaşama sevinçlerinin artarak huzurlu ve sağlıklı bir şekilde devam etmesini diliyorum” dedi.

Safiye TARI GÜNER/BİGA(Çanakkale), ()

FOTOĞRAFLI