Semih ERSÖZLER/ANTALYA, () - ANTALYA'da, bir zincir marketin cam giriş kapısını kırarak giren E.N. (22), reyondaki 100 paket sigarayı alışveriş sepetine doldurup kaçmaya çalışırken polis ekiplerince yakalandı.

Olay, saat 02.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesi'nde meydana geldi. E.N. ve henüz kimliği belirlenemeyen arkadaşı, Kızılarık Caddesi'ndeki bir zincir marketin cam giriş kapısını taşla kırarak açılan delikten içeri girdi. E.N., kasa bölümüne yönelirken arkadaşı ise dışarıda gözcülük yaptı.

Kasada para olmadığı gören E.N, reyondaki yüz paket sigarayı alışveriş sepetine doldurmaya başladı. Bu sırada olayı fark eden çevredekiler polise haber verdi. Polis ekiplerinin geldiğini gören E.N. ve arkadaşı, elinde sigara dolu sepetle kaçmaya başladı.

Polis ekipleri kısa süreli takibin ardından E.N.'yi elindeki sigara dolu sepetle yakalarken arkadaşı ara sokaklara girerek izini kaybettirdi. E.N.'yi ifade işlemleri için polis merkezine götüren polis, diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI