SİVAS’ta apartmanın önünden park halindeki motosikleti çalarak parçalara ayıran hırsızlık şüphelileri ile spiral makinesi çalan kişileri yakalandı.

Kent merkezindeki Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bir apartmanın önünde park halinde bulunan motosikletin çalınmasıyla ilgili soruşturma yürüten polis ekipleri, motosikletin parçalara ayrıldıktan sonra boş bir tarlada saklandığını belirledi. Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheliler M.A.Ü, Y.T, F.T, Y.T. ve O.K.T'yi gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.A.Ü. tutuklanırken, 4 şüpheli ise serbest bırakıldı.

Bir başka olayda ise Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Şeyhşamil Mahallesi'nde bir inşaattan 4 matkap ve spiral kesme makinesi çalınması olayıyla ilgili çalışma başlattı. Polis ekipleri yaptıkları çalışmalar neticesinde hırsızlık olayını gerçekleştiren, aynı suçtan 29 ayrı kaydı bulunan B.Y. ile hırsızlıktan 19 kaydı bulunan M.E'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli savcılıkça serbest bırakıldı. Şüphelilerin çaldıkları malzemeler ise sahibine teslim edildi.

FOTOĞRAFLI