ÇANAKKALE'nin Çan ilçe Belediyesi tarafından, Karşıyaka Mahallesi'ne kazandırılan 95'inci Yıl Spor Aktivite Alanı, törenle hizmete girdi.

Çan ilçesi Karşıyaka Mahallesi Kanarya Sokak üzerindeki 95’inci Yıl Spor Aktivite Alanı'nın açılış törenine, Çan Belediye Başkanı AK Parti'li Abdurrahman Kuzu, vatandaşlar ve çocuklar katıldı. Başkan Kuzu, Cumhuriyet’in 95'inci yıl dönümüne ithafen 95’inci Yıl Spor Aktivite Alanı'nın, Karşıyaka Mahallesine 4'üncü, ilçeye ise 8'incisini kazandırdıkları spor aktivite alanı olduğunu söyledi. Açılışı yapılan bu alanın park olmadığını belirten Kuzu, "Burada parkımız, oturma yerlerimiz, tartan zeminimizin olduğu bir konseptimiz var. Daha önce Karşıyaka Mahallesine 3 Spor Aktivite Alanı kazandırdık. Birileri konuşuyor ya, 'ne yaptılar' diye. Bu bölgede sayabileceğimiz bir sürü eser var. Biz eserlerimizle vatandaşımızın karşısındayız. Biz karşınıza dün çıkmadık, 10 yıldır vatandaşımızın karşısına iş, eser ile çıktık. Eksiğimiz, kusurumuz illaki var ama şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, biz gece gündüz Çan’a hizmet etmek için uğraştık” dedi.

Bir belediyenin yapabileceği en zor işleri bitirdiklerini kaydeden Başkan Kuzu, Çan’da iş yapıldığını gören vatandaşların kendilerine sahip çıktığını belirterek, ilçede devam eden projeler hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Başkan Kuzu ve vatandaşlar, kurdeleyi keserek, 95'inci Yıl Spor Aktivite Alanı'nı hizmete açtı.

Onur Alp ARSLAN/ÇAN (Çanakkale), ()

FOTOĞRAFLI