CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Menemen ve Çiğli örgütlerini ziyaret etti. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, anketlerde 20 puan geride gözükmesine rağmen örgütün birliği sayesinde seçim kazandıklarını söyledi. 

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel örgüt ziyaretlerini Menemen ve Çiğli ile sürdürdü. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 1999 seçimlerinde kimse beklemezken seçimleri örgütün birliği sayesinde kazandıklarını hatırlatarak, "Tek derdim var sadece Menemen'de değil, İzmir'in 30 ilçesinde de yerel yönetimlere CHP bayrağını dikmek. Menemen zor bir ilçe. 1999'da Menemen'de yerel seçimleri ilk kazandığımızda anketlerde 20 puan geride gözüküyorduk. Peki, nasıl kazandık? Çünkü örgütümüzde müthiş bir birlik ve dayanışma yaşandı. Seçimi örgütün birliği sayesinde kazandık. Bugün de bu birliği sağlayıp kazanacağımızdan hiç şüphem yok. Biz öylesine birlik olup birbirimize kenetleneceğiz ki, birilerinin söylediği gibi, atı alanın Üsküdar'ı geçip geçmediğini herkese göstereceğiz" dedi. CHP'li Yücel, Çiğli örgütünü ziyaretinde partinin kaybettiği sekiz ilçeyi yerel seçimde geri alabilmek için özel bir çaba göstereceklerini, pozitif ayrımcılık yapacaklarını belirterek, şöyle dedi:

"Bizim parti olarak iktidara giderken, örgüt olarak da söylem birliğimiz olması gerekiyor. Genel Başkanımızın ve genel merkez yöneticilerimizin söylemleriyle ters düşmemeliyiz. İlçe örgüt ziyaretlerindeki görüş alışverişimizin ardından, yol haritamızı güncelleyerek sizlerle paylaşacağız. İlçe danışma kurullarımızın başlatılması talimatlarını verdik. İl danışma kurulunda da örgütümüzle buluşup genel bir değerlendirme yapacağız" dedi.

İZMİR, ()

FOTOĞRAF