CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetim kurulu, ilçe örgütlerine ziyaret etmeye başladı. Karabağlar ve Buca'da örgütü dinleyen CHP yönetimi, 2019 seçimlerinin stratejisini de kurmaya başladı.

İzmir'de kongre sürecini tamamlayan CHP'nin CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel örgüt ziyaretlerine Karabağlar'dan başladı. CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, ilçeyi  8 bölgeye ayırarak her bölgeyi, 2 yönetim kurulu üyesi ve bir belediye meclis üyesinin sorumluluğuna verdiklerini söyledi. Yücel de CHP'nin kongrelerle parti içi yarışı tamamlayarak 2019 seçimlerini hedeflediğini belirtti ve örgüte "Sizlerin görüşleri, önerileri bizler için çok önemli. İzmir'in ve Türkiye'nin bizlerden büyük beklentileri var. Bu beklentileri karşılamak için birlikte geceli gündüzlü çalışmaya hazır olduğunuzdan hiç şüphem yok" dedi.

Karabağlar Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Selvitopu da, Karabağlar'ın zor bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, örgütün birlik ve bütünlüğünün bozulmamasını istedi. Selvitopu, "Belediye çalışmalarımızda çeşitli engellemelerle karşılaşıyoruz, Sinsice yürütülen bazı çalışmalarla, yol yapımlarından, dönüşüm adı altında yapılan yağmalara kadar birçok sorunla karşılaşıyoruz. El birliği ile bu yağmaları halka anlatacağımıza, örgütümüzle birlikte başarıya ulaşacağımıza inanıyorum" dedi. CHP il yönetimi daha sonra CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ'ı ziyaret etti. Buca Belediye Başkanı CHP'li Levent Piriştina, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da il ve ilçe örgütünün yanında olmaya, destek vermeye devam edeceklerini söyledi. CHP İzmir İl Başkanı Yücel, partililerden gelen önerileri ve üyelerin isteklerini not ettiklerini, ilçe ziyaretlerinin ardından, ortaya çıkacak tüm fikirlerden yararlanacakları anlattı.

İZMİR, ()

FOTOĞRAF