CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Selendi ilçesinde seçmenle buluşup, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, programı kapsamında gittiği Selendi'de, CHP Selendi İlçe Başkanı Fikri Kaygısız ve partililer tarafından karşılandı. CHP'li Özel, partililerle selamlaştıktan sonra kirazıyla ünlü Pınarlar Mahallesi'ne gitti. Burada kiraz üreticileriyle bir araya gelen CHP'li Özel, açıklamalarda bulundu. CHP'li Özel, "Kirazın rekoltesi çok, ancak para etmiyor. Üreticiler zor durumda. Geçen yıl 10 TL'ye satılan ihraçlık kiraz, bu yıl kilosu 3 TL'ye zor alıcı buluyor. Kiraz değer kaybetti. Mazot pahalı, 5 TL'nin üzerinde. CHP iktidarında çiftçilerimiz depolarına 3 TL'ye dolduracaklar. Mazotta KDV ve ÖTV kalkacak" dedi.

CHP iktidara geldiğinde çiftçilerin devlet bankalarına ve tarım kredi kooperatiflerine olan borçlarının faizlerini sileceklerini söyleyen Özel, "Çiftçilerin faizleri silinecek. Ana parayı da 2 yılda mahsulden mahsule, ödeme yapmaları sağlanacak. Bununla da çiftçilerimiz rahat bir nefes alacak" dedi.

Esnaf ziyaretleri de yapan Özel, sıkıntılarını dinleyip CHP ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye oy istedi.

Selendi ziyaretlerine CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Selendi İlçe Başkanı Fikri Kaygısız, kadın ve gençlik kolları başkanları ile partililerin de eşlik ettiği Özgür Özel, daha sora ilçeden ayrıldı.

Uğur ÇAKMAK / SELENDİ (Manisa), ()

FOTOĞRAFLI