CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, seçim çalışmalarına İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde devam etti.

CHP milletvekili adayları Onur Eryüce ve Şener Akdemir ve CHP Kemalpaşa İlçe Örgütü ile birlikte gün içinde Kemalpaşa Sanayi Sitesi ve çarşı esnafını ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve partisine oy isteyen Atila Sertel, gece de kahvehaneleri ve sokakları dolaşarak elinde mikrofonla vatandaşlara seslendi. Sanayi kenti olması nedeniyle Türkiye'nin dört bir yanından göç alan Kemalpaşa'nın Türkiye mozaiği olduğunu söyleyen Atila Sertel, bu ilçeden çıkacak tablonun Türkiye genelini yansıtacağını belirtti. Bu anlamda Kemalpaşa'nın değişim heyecanı ile dolu olduğunu gördüğünü söyleyen Sertel, 25 Haziran'da Meclis'te de çoğunluğu alarak Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı'nı dile getirdi.

Yaptığı konuşmalarda ülke ekonomisin darboğazda olduğunu, esnafın, köylünün mutsuz olduğunu belirten Sertel, "Köylü eskiden ne ekerse onu biçiyordu. Şimdi ne ekerse eksin dert biçiyor. Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığında ilk önemli kalkınma tarımda ve üretimde olacak. Çiftçilerimiz için mazot 3 lira olacak. Üretenin cezalandırılmadığı bir ülke olacağız" dedi.

Türkiye'nin tek bir kişinin yönetimine bırakılamayacak kadar büyük ve güzel bir ülke olduğunu vurgulayan CHP'li Sertel, şöyle dedi:

"Bizim amacımız herkesin kardeşçe yaşayacağı, kimsenin ötekileştirilmeyeceği huzur dolu bir ülke olmak. Kemalpaşa'da Türkiye'nin her yerinden gelmiş yurttaşlarımız var. Burası bir Türkiye mozaiği. Biz ülkemizi seviyoruz, bayrağımızı seviyoruz. Türkiye'nin her alanda hak ettiği yerde olmasını istiyoruz. Huzur, güven ve barış ortamında adaletli bir yönetimle ülkemiz kısa sürede bütün darboğazlardan çıkacaktır. Vatandaşına tepeden bakan, saraylarda yaşayan bir Cumhurbaşkanı'nı değil, kamyoncu Şerif'in oğlu 'Gariban Muharrem'in' mutlaka Cumhurbaşkanı olması lazım. Ben Kemalpaşa'da bu heyecanı ve değişim isteğini görüyorum. 25 Haziran'da hep birlikte değişimi ve gelişimi kutlayacağız."

İZMİR, ()

FOTOĞRAFLI