Mithat ABAKAN/MANAVGAT,() - CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Manavgat İlçe Başkanlığı, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için ilçe seçim komitesini oluşturdu.

CHP Manavgat İlçe Örgütü, Manavgat Belediye Başkanı ve belediye başkan adayı Şükrü Sözen, ilçe seçim komitesi üyeleri, kadın kolları ve genlik kolları üyeleri bir araya gelerek yerel seçim için çalışmalara başladı. Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, seçim komitesini oluşturduklarını, 2 dönemdir Manavgat Belediye Başkanlığı yapan Şükrü Sözen ile 31 Mart'ta yeni bir zafere daha imza atacaklarını söyledi.

CHP Manavgat İlçe Seçim Komitesi Başkanı Mustafa Ünal da seçim için hazır olduklarını belirterek, “CHP'yi Manavgat'ta yıllardır başarıya taşıyan bir ekip var. İnanıyor ve güveniyorum. 31 Mart 2019 tarihinde yine bu ekiple öncelikle halkın teveccühü ile Şükrü Sözen 5 yıl daha görev alacaktır. Buna yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise yerel seçimlerde aday olmadan önce büyüklerinin özellikle annesinin duasını aldığını belirtti. Seçim organizasyonu ve seçim trafiğini taşıyacak seçim komitesinin kurulduğunu aktaran Başkan Sözen, "Manavgat'ın her geçen gün çok hızlı bir şekilde büyüyor. Manavgat'ı seviyoruz, sorumluluktan kaçmıyoruz. İnsanlarımıza hizmet edecek deneyimimiz, birikimimiz ve hala eksilmeyen bir enerjimiz var. Bir dönem daha bu hizmete devam etmek için bir aradayız" dedi.

Başkan Sözen, büyükşehirde de CHP'nin iddialı olduğunu belirterek, "CHP'nin Antalya'ya bütün hırsıyla, ekipleriyle ve kadrolarıyla talip olduğunu ifade etmek istiyorum. Antalya adayımız da kısa zamanda açıklanacak" dedi.

Toplantı hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI