Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ,()-TEKİRDAĞ'da, ressam Eylem Çalışkan Alanya  ve Antalya’da Türkiye’nin en büyük aile hotellerinin davetlisi olarak gitti Antalya’da yaptığı 3 boyutlu resimlerle yerli ve yabancı turistlerin büyük beğenisini kazandı.

Antalya’da bir hotelin lobisine, bir uçurumun içinde bulutlar arasından yukarıya doğru yükselen ve dallarında iki koala yavrusunun bulunduğu bir ağaç kütüğünü resimleyen Çalışkan, 2. resmini hotelin personel merdivenine , yukarıdan aşağıya inen bir pumayı(dağ aslanı)3 boyutlu çizerek gerçekleştirdi. Çalışkan’ın çizdiği 3 boyutlu resimleri görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Eylem Çalışkan: “Bu resimler için özel bir davetle buraya geldik. Çalışmalarımızla ilgili daha önce yurt dışında bulunuyorduk, buradan teklif gelince hoteli internetten araştırdım,seçkin ve markalaşmış bir hotel olduğunu gördüm ve teklifi kabul ettim. Buraya gelmemize vesile olan ve bizi burada tüm olanaklarını sunup en güzel biçimde ağırlayan başta hotelin Yönetim Kurulu olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum.

Resimlerime karşı oldukça yoğun bir ilgi vardı. Resimler henüz yapım aşamasında ve yarımken bile fotoğraf çektirmek isteyenlerin fotoğraflarını çekmek 1 - 1 buçuk saat sürüyordu ve resme kaldığım yerden ancak fotoğraflardan sonra devam edebiliyordum. Gerek resimlerimin yapımı aşamasında gerekse tamamlandıktan sonra hotel yönetiminin, personelinin ve resimlerimde fotoğraf çektiren turistlerin gösterdikleri ilgiden dolayı oldukça mutluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Ayrıca çalışmalarım esnasında bizzat beni ziyaret eden değerli sanatçılarımız;Ahmet Selçuk İlkan, Ferhat Göçer ve Şükrü Kamacı ve ekibine de resimlerime gösterdikleri yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.