BURSA,()-MEDİCANA Bursa Hastanesi, Crown Plaza çalışanları'nda sağlık hizmeti verecek.  Yapılan işbirliği protokolünden sonra konuşan Medicana Bursa Hastanesi  Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı, ‘’Medicana kalitesini ve hizmet anlayışını Bursa ile tanıştırma fırsatı bulduğumuz için büyük mutluluk duyuyuoruz." dedi.
Konuşmasında, Bursa’ya sağlık sektöründe yepyeni bir vizyon getirdiklerinide söyleyen Dr. Necip Kozalı, "Gerek teknoloji gerekse hekim kadromuzla iddialıyız. Tamamen hasta ve hekim odaklı olarak tasarladığımız Medicana Bursa Hastanesinde dünya standartlarında hizmet sunabilmek için gerekli alt yapıyı hazırladık. Hastalarımızın her isteğine yanıt verecek bir alt yapı ile hastaneden çok otel konforunda hizmet sunacağız. Her branşta SGK anlaşması ve özel sağlık sigortası anlaşmamız bulunmakta.Medicana Sağlık Grubu'nun 13.ve en büyük Hastanesi olan Medicana Bursa'nın Güney Marmara’nın referans hastanesi olmayı hedefliyoruz. Tecrübeli hekim kadrosu, multidisipliner tedavi yaklaşımı ve üst düzey verdiğimiz hasta hizmetleri ile bunu çok yakın zamanda başaracağımıza inancım tamdır. Medicana olarak herkesin sağlığında hak ettiği hizmeti almasını diliyoruz. Crown Plaza ile de böyle bir güzel çalışma içinde bulunmaktan son derece mutluyuz’’ dedi.
Böyle bir kuruluşla iş birliği yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Crown Plaza Genel Müdürü Mehmet Kalyoncu ise, ‘’Bizim üyelerimize sağlamış oldukları avantajlı sağlık hizmetinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederim. İyi bir hizmet alacağımızı düşünüyoruz’’ diye konuştu.

FOTOĞRAFLI