ANKARA’nın Çubuk ilçesinde iller arası 23 Nisan Judo Şampiyonası müsabakaları gerçekleştirildi.
Çubuk İbrahim Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirilen şampiyonaya Türkiye geneli yaklaşık 524 sporcu katıldı. Rekabet içinde centilmence geçen müsabakalarda sporcuları aileleri yalnız bırakmadı.
Türkiye Judo Federasyonu koordinatörlüğünde gerçekleştirilen müsabakaların ardından dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgesi takdim edildi.
İlçede ilk defa böyle büyük bir turnuvanın yapıldığını belirten Çubuk Judo Takımı Antrenörü Ahmet Koçyiğit, “Türkiye geneli resmi olarak 524 sporcu ve yaklaşık 4 bin kişilik bir misafir gurubunu Çubuk’ta en güzel şekilde ağırladık. Takım olarak 46 sporcu ile katılım sağladık. Takımımız, 3 kupa, 9 Altın, 12 Gümüş ve 16 Bronz toplamda 37 madalya kazanarak, ulaşılması zor bir rekora imza atıp, ilçemizi en güzel şekilde temsil ettiler. Yendik, yenildik, sevindik ve üzüldük ama katılan bütün misafirlerimizin Çubuk’tan mutlu ayrılmalarını sağladık. Aynı zamanda çarşı esnafımızın da yüzünü güldürürdük. Sonuç olarak biz kazandık, Çubuk kazandı, judo kazandı, çocuklar kazandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI