Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - ANTALYA'da dün akşam denizde cesedi bulunan kişinin, Hasan Özyurt olduğu belirlendi. Özyurt'un boğulma nedeniyle yaşamını yitirdiği kaydedildi.

Olay, dün gece Konyaaltı sahilinde meydana geldi. Sahile gelenler denizde bir erkeğin uzun süredir hareketsiz durduğunu fark etti. Kıyıya çıkartılan kişi için 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, aşırı derecede su yutan ve hayati fonksiyonları bulunmayan kişiyi hayata döndürmek için büyük çaba harcadı. Yaklaşık 20 dakika boyunca hayata döndürülmeye çalışılan kişi hastaneye götürülmek için ambulansa taşındı. Sahilden ambulansa kadar yaklaşık 150 metrelik mesafe boyunca sağlık ekipleri üzerinde kimlik bulunmayan kişiye kalp masajı yapmayı sürdürdü. Ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan kimliği belirsiz kişi müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cesedin Hasan Özyurt'a ait olduğunu tespit etti. Özyurt'un adli tıp morgunda yapılan otopsisinde, vücudunda herhangi bir darp izi bulunmadığı, boğulma sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi. Özyurt'a ait olduğu belirlenen sahildeki eşyalar arasında ise bir altın arama dedektörü olması dikkati çekti.

FOTOĞRAFLI