Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, () - AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde yeni kurulan Sandıklı Rahvan Atlı Spor Kulübü üyeleri hafta sonu oynanan Kırıkkale Büyük Anadoluspor maçında Sandıklıspor'a destek için atlarıyla stada geldi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 6. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor hafta sonu sahasında Kırıkkale Büyük Anadoluspor'u ağırladı. Karşılaşmayı izlemek ve Sandıklıspor'a destek vermek için Sandıklı Rahvan Atlı Spor Kulübü üyeleri de atlarıyla stada geldi. Maç öncesi stat önünde üzerinde "Rahvan Atlı Spor Kulübü olarak Sandıklıspor'umuza başarılar dileriz" yazan pankart asan kulüp üyeleri atlarını stadın yanına bırakıp karşılaşmayı izledi. Maç 1-1 tamamlanırken, Sandıklı Rahvan Atlı Spor Kulübü üyeleri de atlarını alıp stattan ayrıldı.

Kulüp üyelerinden Yunus Aslan, "İlçemizde kulübümüzü yeni kurduk. Sandıklıspor'umuza destek vermek için maça geldik. Her türlü sporun ve sporcunun yanındayız. İlçemizde ilerleyen günlerde cirit, rahvan at yarışı düzenleyeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI