KAYSERİ'nin Develi İlçesi'nde 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir etkinlik düzenlendi. Her zaman gazilerin yanında olduklarını ifade eden Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, "Şehitlerimizle birlikte gazilerimiz bu milletin bekası için iki büyük manevi değerimizdir. Bu vesileyle Rabbimden şehitlerimize bir kez daha rahmet, gazilerimize ise huzurlu, sağlıklı bir ömür niyaz ediyorum” dedi.

Cumhuriyet Meydanı ve Mustafa Aksu Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliklere, kaymakamlık, belediye, Garnizon Komutanlığı ve Harp Malulleri ve Gaziler Derneği Develi temsilcileri katıldı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Jandarma Astsubay Üstçavuş Mustafa Toprak’ın günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Her zaman gazilerin yanında olduklarını ifade eden Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, "Şehitlerimizle birlikte gazilerimiz bu milletin bekası için iki büyük manevi değerimizdir. Bu vesileyle Rabbimden şehitlerimize bir kez daha rahmet, gazilerimize ise huzurlu, sağlıklı bir ömür niyaz ediyorum” dedi.

FOTOLU