Erol AKKIR/ANTALYA, () - AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Diş Hekimliği Fakültesi, 2017-2018 akademik yılı sonunda ikinci mezunlarını verdi.

Atatürk Konferans Salonu'nda düzenlenen törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Gürpınar, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Er, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Alper Kuştarcı, Prof. Dr. Çağatay Barutçugil, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İsmail Afşar, Diş Hekimleri Odası Başkanı Gassan Yücel katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Gürpınar, törende yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin en iyi diş hekimlerinin yetiştiği fakülteden mezun olmanın gururunu taşıyın. Her ortamda ve her şart altında görevini en iyi şekilde yapacağınızdan hiç kuşkum olamaz. Gücünüzün farkına varın, üniversitemizin kapıları sizlere her zaman açıktır" diye konuştu.

Dekan Prof. Dr. Kürşat Er, kuruluşunun 8'inci yılında ikinci mezunları vermenin gururunu yaşadıklarını belirterek, 42 meslektaşını başarılı bir şekilde mezun ederek ülkeye faydalı bireyler olarak yetiştirmenin mutluluğu içerisinde olduklarını kaydetti.

Diş hekimi sanatçıların verdiği müzik dinletisinin ardından mezunlara belgeleri verildi, toplu yemin töreni gerçekleştirildi.

FOTOĞRAFLI