ANTALYA, () - BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'nin Düden Park'ta hayata geçirdiği Balık Çarşısı, haftanın 7 günü kaliteli hizmet ve ekonomik fiyatlarıyla vatandaşların buluşma noktası oldu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından 23 Ağustos'ta açılışı gerçekleştirilen Türkiye'nin en büyük balık çarşısı her kesimden vatandaşın uğrak yeri haline geldi. Kaliteli hizmeti ve ekonomik fiyatlarıyla Antalyalılara keyifli balık yeme fırsatı sunan tesis misafirlerinden tam not alıyor. Haftada yaklaşık 5 bin kişinin ağırlandığı balık çarşısı çocuk oyun alanlarıyla, pastanesiyle, açık hava oturma alanıyla, şık ve ferah dizaynıyla halkın vazgeçilmezi oldu. Cazip fiyatlarıyla öne çıkan balık çarşısına misafir olanlar dışarıya oranla yüzde 50 daha uygun fiyatlarla zengin menülerden faydalanıyor.

KALİTELİ HİZMET VERİYORUZ

EKDAĞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Didem Boztepe Erkış, misafirlerin mekandan keyifle ayrılmaları için her türlü çalışmayı özenle gerçekleştirdiklerini belirtti. Erkış, "Büyükşehir Belediyesi Düden Balık Çarşısı Türkiye'nin en büyük balık çarşısı unvanını taşıyor. Tesisimizde 47 personelle hizmet veriyoruz. Full kapasite aynı anda 2 bin kişiye hizmet verebilecek bir dizayna sahip. Kış aylarında yaklaşık haftada 5 bin kişiye hizmet veriyoruz. 24 çeşit balık türü ile müşterilerimize Antalya'nın en zengin menüsünü sunuyoruz. Balık yemek istemeyen misafirlerimiz tesisimiz içinde yer alan pastanede kendi imalatımız olan pasta ve tatlılarımızın tadına bakabiliyor" dedi.

ALKOL YOK

Sosyal tesiste alkol tüketimi olmadığını kaydeden Erkış, "Ailelerimiz bu durumdan çok memnun. Bu sayede ailelerimiz çocuklarıyla mutlu bir akşam yemeği yeme fırsatı bulabiliyor. Müşterilerimiz tezgahtan seçtikleri deniz ürünlerini 5 lira pişirme ücreti ödeyerek servis alabiliyor. Serviste salata ve mezelerimizi ücretsiz sunuyoruz. Müşterilerimize, dışarıda yüksek fiyatlara sunulan balık menülerini piyasanın yüzde 50 altında fiyatlarla sunuyoruz" diye konuştu.

BEKLENTİLERİN ÇOK ÜZERİNDE BİR MEKAN

Balık çarşısından hizmet alan aileler de hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Selin Uysal ve Ercan Uysal çifti bebekleriyle nezih bir akşam yemeği için Büyükşehir Belediyesi Balık Çarşısı'nı tercih ettiklerini dile getirerek, “Antalya'da yaklaşık 2 senedir yaşıyoruz. Burayı yeni keşfettik. Çok temiz ve nezih bir yer olmuş. Beklentimizin çok üzerinde bir mekânla karşılaştık. Ortada balık pazarının olması ve balığı kendimizin seçiyor olması çok güzel bir durum. Ayrıca servisi çok başarılı ve çalışan personel çok güler yüzlü" ifadelerini kullandı.

TÜM DOSTLARIMA ANLATIYORUM

Sadet Alkan, balık çarşısını kızı ile birlikte keşfettiklerini ve çok başarılı bulduklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Bu tesisi kızımla birlikte keşfettik. Gerçekten çok nezih, çok şık bir mekan. Hiçbir yerde bulamayacağınız uygun fiyatlara balık yiyebiliyorsunuz. Burayı çok beğendiğim için çevremdeki arkadaşlarıma da anlatıyorum. Buranın yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."

HER BÜTÇEYE UYGUN

Balık Çarşısı'na ilk kez gelen Monica Dion da "Arkadaşım buradan sürekli bahsediyordu. Muhteşem bir yer, buraya bayıldım. Halkın böyle yerlere gerçekten çok ihtiyacı var. Burada herkes rahatça yiyip içebilir diye düşünüyorum" dedi.

BAŞKAN TÜREL'E TEŞEKKÜR

Balık Çarşısı'nın ailecek müdavimi olduklarını dile getiren Murat Karagül, “Bir Antalyalı olarak böyle bir tesisi Antalya'mıza kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e ve ekibine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ALDIĞIMIZ HİZMET ÖDEDİĞİMİZ FİYATIN ÜZERİNDE

Ankara Üniversitesi Fizik Profesörü Ali Gencer ise iş adamı arkadaşı ile birlikte akşam yemeği tercihini balık çarşısından yana kullandığını, çok beğendiğini ifade etti.

ÇOK GÜZEL BİR MEKAN OLMUŞ

İlk kez Balık Çarşısına geldiğini belirten işadamı Nasuh Ekinci de “Bir kere mekan fiziki olarak çok hoşuma gitti. Çünkü buranın araç park etme sorunu yok, ulaşım çok rahat ayrıca restoran kısmı da çok geniş ve ferah. Bu bir müşterinin ilk aradığı özelliklerden biridir, geniş ve ferah yerlerde koku ve benzeri rahatsız edici etkenler olmaz. Sonra buradaki balık menüleri çok güzel bir şekilde sunulmuş, insanlar görerek ne yiyeceğini seçebiliyor. Aşçıları da çok başarılı, garsonları ayrıca beğendim nazik ve kibar bir şekilde hizmet veriyor. Ve müşterinin en çok dikkat ettiği nokta tabi kalite ve fiyat dengesi buranın fiyatının da çok cazip olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI