MANİSA'nın Turgutlu ilçesindeki bir elektrikçi dükkanında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yaklaşık 30 bin liralık maddi hasarın oluştuğu yangında, dükkanda beslenen 10 tavuk telef oldu.

Cevdet Öktem Caddesi 14 numaradaki elektrikçi dükkanında, bugün saat 17.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanları gören komşuların ihbarıyla olay yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu itfaiye ekipleri, yangına su ve köpük sıkarak müdahale etti. Yaklaşık 30 bin liralık maddi hasarın oluştuğu yangında, dükkanda beslenen 10 tavuk ise telef oldu. Yangının çıkış nedeni araştırılırken, polis de soruşturma başlattı.

İşyeri sahibi Rıfat Köylüoğlu, "Ben burada elektrikçilik ve bobinaj işleri yapıyorum. Bir bobinaj işi yaptıktan sonra kapıyı kilitleyerek dışarı çıkmıştım. Yangını komşularım haber verdi. Ben çıktığımda elektrikler kapalıydı. Çok üzgünüm. Ekmek teknem yandı. Çoluk çocuk var. Neyse ki can kaybı olmadı" dedi.

Yangını fark eden komşulardan Ayhan Sayılgan ise, "İşyerimde oturuyordum. Kapı altından dumanlar çıkmaya başladı. Giderek dumanlar yoğunlaştı. İçeride kimse yoktu. Sadece tavukların olduğunu biliyorum. Hemen itfaiye haber verdik. Üzüldük" dedi.

Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU (Manisa), ()

FOTOĞRAFLI