Süleyman ÖZAYDIN/MANYAS (Balıkesir) () –Balıkesir’in Manyas ilçesinin kırsal Börülceağaç Mahallesinde ikamet eden engelli çifti ziyaret eden Belediye Başkanı Tancan Barçin, bir hayırseverin bağışladığı engelli aracını engelli kadına teslim etti. Engelli Fehime Ayhan, komşularına gidebileceği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Manyas'ın Börülceağaç Mahallesinde engelli Ahmet Ayhan ile eşi Fehime Ayhan’ı ziyaret eden Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin  hayırsever Ercan Gülen  tarafından verilen engelli aracını teslim etti, aynı zamanda  evlerinin onarımı için de yardım sözü verdi.

Ahmet Ayhan (52) kendisi gibi engelli olan eşi Fehime Ayhan 'ı (43)  Susurluk ilçesinin kırsal  Muradiye Mahallesi’nden yıllar önce kaçırarak evlendi. Bu evliliklerinden 18 yaşında Halil adında bir çocukları olan Ayhan çifti Börülceağaç Mahallesi’nde yaşamlarını sürdürüyor. Ahmet Ayhan yıllar önce aldığı engelliler için üretilmiş motosikletiyle özürlü eşini gideceği yere götürürken, bu durumunu gören komşuları Fehime Ayhan'a da bir engelli aracı temini için Manyas Belediyesine onların adına talepte bulundular. Belediye Başkanı Tancan Barçin tam sipariş verecekken, bir işi için belediyeye gelen kırsal Boğazpınar Mahallesi’nden Ercan Gülen çocuğu için aldığı özürlü aracını çocuğu vefat ettiği için bir ihtiyaç sahibine bağışlamak istediğini bildirdi.

Özürlü aracının eksiklikleri giderilip Ayhan ailesinin evine götürüldü.Kendisine armağan edilen özürlü aracına binip,sokağa çıkan ve mutluluğu gözlerinden okunan Fehime Ayhan, hayırsever Ercan Gülen ile Belediye Başkanı Tancan Barçin'e teşekkür etti. Fehime Ayhan "Daha önce beni eşim özürlü aracıyla gezdiriyordu,şimdi artık kendi aracımla gezeceğim. Komşularıma gidebileyim,fazla bir şey istemiyorum" dedi. Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin de "Gördüm ki mutlu bir şekilde hayatlarını sürdürüyorlar, bundan sonra elimizden ne geliyorsa yapacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAF