ADANA,()-CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Av. Aziz Erbek, yeniden güven tazeleyerek seçilen CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
CHP Seyhan İlçe Yönetimi’nin yanı sıra partililerin de hazır bulunduğu ziyarette neden Büyükşehir Belediyesi’ni hedeflediğini anlatan Av.Erbek, "Artık kentimiz için bir şeyler yapılmalı. Biz de Adana ve Adanalı hemşehrilerimiz için taşın altına elimizi koymamız gerektiğini düşündük. Bu nedenle Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na talip olduk. Adana ile ilgili hayal olmayan projelerimiz var. Seçildiğimiz günden itibaren 3 yıl boyunca Adana’da çok farklı hizmetler yapacağız. Bu konu da oldukça iddialıyız.Eğer söz verdiğimiz projelerimiz ile ilgili hizmette aksaklık olursa, halkımız  4. yıl belediye başkanlığı mazbatamızı geri alsın"dedi.
5 BİN ÖĞRENCİYE BURS
Büyükşehir Belediyesi’nin kaynaklarının doğru şekilde kullanıldığı zaman yapılamayacak hizmetin olmadığını vurgulayan Av.Aziz Erbek, "Hedefimiz Büyükşehir ve 15 ilçe belediyesi. İlk iki yıl içerisinde 5 bin öğrenciye burs imkanı sağlayacağız. Kırsalda ilçe örgütlerimiz ile belirleyeceğimiz 30 okulun tüm öğrencilerinin kırtasiye ve giyim ihtiyaçlarını karşılayacağız ve okutacağız. Her kademedeki öğrencilerimiz için yurtlar yapmayı planlıyoruz. Kent içi alt yapı, üst yapı, ulaşım ve her türlü sorun için de projelerimiz var. Adana’nın tüm sorunlarını çözecek projeler bizde var, kentin tek kurtuluş reçetesi sosyal demokrat belediyelerde" diye konuştu.
CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu Av.Erbek’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

 

FOTOĞRAFLI