Namık Kemal KILINÇ/SERİK, () - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Serik Koordinatörü Ramazan Etli, muhtarlarla vedalaştı.

İçişleri Bakanlığı tarafından büyükşehir belediyelerindeki ilçe koordinatörlüklerinin iptal edilmesinin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik Koordinatörü Ramazan Etli, muhtarlarla kahvaltıda buluşarak vedalaştı. Toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, ASAT Serik Müdürü Erol Kal ve Antalya Büyükşehir Serik Hizmet Birimi Şube Müdürü Fatih Erkuş da katıldı.

Ramazan Etli, "Serik Belediye Meclis Üyesi seçildikten sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından Serik Koordinatörlüğü'ne getirildim. 4 yıl bu görevde sizlere ve Serik'e canla başla hizmet için koşturdum. Hiçbir ayrım yapmadan muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın hizmetinde oldum. Bundan sonra da Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanlığım ile birlikte meclis üyeliğim devam ediyor" dedi.

Belediye başkanlığına tekrar aday olup olmayacağı şeklindeki bir soru üzerine Ramazan Etli, "Bundan önce iki defa belediye başkan aday adayı oldum. Ama nasip olmadı. Yeniden adaylıkla ilgili bir düşüncem yok. 62 yaşındayım. Yarın ne getirir, bilinmez. Hizmet neredeyse ben oradayım. Bu tür dedikodular çıkarıyorlar" diye cevap verdi.

FOTOĞRAFLI