Suat SÖĞÜT/FİNİKE, () - FİNİKE Talasemi Derneği (TALDER) üyeleri geleneksel olarak düzenlenen dayanışma ve moral gecesinde bir araya geldi.

Finike Talasemi Derneği üyelerine yönelik bir restoranda moral gecesi düzenlendi. Çok sayıda Talasemi hastası, hasta yakını ve dernek destekçisinin katıldığı programda yapılan açık artırmada yağlı boya tablo, Ramazan Eken tarafından 2 bin 500 lirayla satın alındı. Programda sahneye çıkan Zerrin seslendirdiği şarkılarla konuklara keyifli anlar yaşattı.

Finike Talasemi Derneği Başkanı Hüseyin Zeybekoğlu, tüm katılımcılara destekleri için teşekkür etti. 12 yıl önce dernek faaliyetlerine başladıklarını hatırlatan Hüseyin Zeybekoğlu, bu süreçte birçok faaliyet gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Hiç şüphe yok ki bu süreçte bize gösterdiğiniz ilgi en büyük desteğimiz oldu. Birçok faaliyetler gerçekleştirdik. Son olarak geçen mart ayında Antalya'da geniş kapsamlı bir Talasemi Sempozyumu yaptık. Şu anda 55 hastamız Finike Devlet Hastanesi'nde kurduğumuz merkezde kan alabilmektedir. Geçen yıllardaki başhekimlerimiz, şu an görev yapmakta olan başhekimimiz Yücel Kurt ve diğer hastane personeline destekleri için teşekkür ediyorum."

FOTOĞRAFLI