SAMSUN, () – SAMSUN’da düzenlenen Okullar arası Halk Oyunları Müsabakasında il birincisi olan  İlkadım Ticaret ve Sanayi Odası Folklor ekibi, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u ziyaret etti.

Samsun’da 13 Şubatta Atatürk Spor Salonu’nda çeşitli kategorilerde düzenlenen Okullar arası Halk Oyunları Müsabakasında il birincisi olan İlkadım Ticaret ve Sanayi Odası Halk Oyunları folklor ekibi, Okul Müdürü Nusret Sarı ve Okul Aile Birliği Başkanı Hava Öztürk ile beraber

İlkadım Belediye Başkanı  Erdoğan Tok’u ziyaret etti. Ziyarette halk oyunlarının yüz yıllardır gelen bir kültür birikiminin eseri olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,”Ticaret ve Sanayi Ortaokulu Halk Oyunları ekibimizin değerli öğrencilerini il şampiyonlukları için kutlarım. Şimdi sırada bölge şampiyonluğu var. Ordu’da yapılacak olan müsabakada da 1’incilik sözü verdiler. Ordu’da gerçekleştirilecek bölge müsabakalarında da gereken destek neyse, onu sağlamak için de söz veriyorum. Bu yürekleri tertemiz olan yavrularımız, hem başarılarını hem de folklor kültürümüzü yarınlara taşıyacak kıymetli evlatlarımızdır” dedi.

FOTOĞRAFLI