Adem DURMAZ/KORKUTELİ, () - SÜPER Amatör 1'inci Grup'tan namağlup lider çıkarak play-off grubuna kalan Korkuteli Belediyespor'un yeni transferi Ganalı stoper Michael Awan, oynadığı futbolla beğeni alırken, takıma çabuk alıştığını gösterdi.
Süper Amatör 1'inci Grup'ta mücadele eden Korkuteli Belediyespor, gruptan namağlup lider olarak çıktı. Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükselmek amacıyla play-off grubunda oynayacak Korkuteli Belediyespor, geçen hafta stoper Michael Awan'ı transfer etti. Hafta sonu kendi sahasında Finike Belediyespor'u 2-0 yendiği maçta ilk kez forma giyen Michael Awan, performansı ve oynadığı futbolla beğeni alırken, takıma da çabuk alıştığını gösterdi. Hem takım arkadaşları hem de taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Ganalı stoper, Türkçe öğrenmeye de başladı.
Antrenör Bayram Kutlu, "Korkuteli Belediyespor takımının başarı çıtasını yükseltmek ve Korkuteli halkına iyi bir takım izlettirmek için çalışıyoruz. Takım namağlup olarak play-off'lara yükseldi. Hedefimiz BAL'a yükselmek. Bu hedef doğrultusunda hareket ediyoruz ve yol haritamızı bu şekilde belirledik. Şu ana kadar birçok şeyi gerçekleştirdik. Ganalı stoper Michael Awan ve bunun yanında yeni transferler yaptık. Bu arkadaşlarımızı fiziksel olarak hazırlamaya çalışıyoruz. İyi oyuncular. Ganalı stoper Michael Awan'ı, Korkuteli  insanı ve burada bulunan futbolcu kardeşlerimiz sanki senelerce tanıyormuş gibi sahiplendi. Ona her konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar. Çok sempatik çocuklar, iyi de futbolcular. Futbol kaliteleri üst düzey" dedi.

FOTOĞRAFLI