GAZETECİ Birol Karakılıç, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balâ ilçe belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.  
Balâ Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahipliği ve Yazı İşleri Müdürlüğü görevini 25 yıldır sürdüren Birol Karakılıç, “Balâ’nın hemen yanı başındaki Büyük Boyalık köyünde dünyaya geldim. Öğrenim hayatım da yine Balâ’da geçti. Hayatımın gerek gazetecilik gerekse tüm alanlarında ilçemizin sorunlarıyla yakından ilgilendim ve bugün belediye başkanlığı için aday adayı oldum” dedi.
Üniversite eğitimini iktisat ve ekonomi alanında tamamladığını da belirten Karakılıç, “Balâ’nın mahalleye dönüştürülen tüm köylerini ve sorunlarını tek tek yakından biliyorum, kendileri de beni yakinen tanırlar. Hemşehrilerimiz 25 yıllık gazetecilik hayatımda yaptığımız habercilikle çözülmeyecek onlarca sorunu nasıl çözdüğümüzün en yakın tanıklarıdır. ‘Hayalimizin ötesindeki hedeflere ulaşmak için, harekete geçme zamanı’ sloganıyla yola çıktım. Önce partim MHP’nin değerli yöneticilerinin taktiri ardından hemşehrilerimizin teveccühü ile Balâmızı layık olduğu hizmet seviyesine taşıyacağımın inancındayım” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI