GAZİANTEP,() - GAZİANTEP Polis Gücü Spor Hokey takımının Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da 16-18 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılacak olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Salon Turnuvası hazırlıklarını tamamlayıp, son antrenmanını yaptı.
Türkiye’yi temsil edecek olan Gaziantep Polis Gücü Hokey takımı 8 ülkeyle maç yapacak. Yarın ilk maçın Slovakya ve ardından Macaristan hokey takımlarıyla yapılacağı açıklayan Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan sporcularına güvendiğini belirtti. Kaplan, çalışmaların tamamlandığını kaydederek, " Sporcularımıza ve teknik ekibimize güveniyorum” dedi.
Gaziantep Polis Gücü Spor Kulübü Genel Sekreteri İsmail Eryoldaş ise şampiyonayla ilgili gerekli teknik çalışmaların tamamlandığını ifade ederek, sporcuların kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirtti.
Teknik direktör Yusuf Kasım da Türkiye’nin temsil edileceği bu şampiyonayla ilgili bütün hazırlıkları tamamladıklarını ve yarın ilk maçı Slovakya ile yapacaklarını ifade ederek, "Takımımızla birlikte Çek Cumhuriyetinin Başkenti Prag’da 16- 18 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Salon Turnuvasına katılmak üzere Prag’a geldik. Takım oyuncularımızın moralleri yüksek. Gerekli hazırlıklarımızı bu gün gerçekleştirdiğimiz son antrenmanla tamamladık. Takımımız Avrupa’nın en güçlü takımlarıyla karşılaşacak. Şampiyonayı başarıyla tamamlamak ve ülkemize derece getirmek istiyoruz. Turnuvada takımımız Çek Cumhuriyeti, Portekiz, Ukrayna, Galler, Macaristan, Slovakya ve Slovenya takımları ile mücadele edecek. Avrupa Şampiyon Kulüpler Salon Turnuvasında Gaziantep ve Türkiye’yi temsil etmek ben ve sporcularım için büyük bir onur kaynağıdır. Gaziantepli bir takımın Avrupa ve Dünya hokey liglerinde yer alması ve dünyanın en güçlü takımları karşısında maçlara katılması elbette ülkemiz için büyük önem taşımaktadır" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI