ÇANAKKALE'nin Gelibolu ilçesinde, sanat dallarında eğitim veren Gelibolu Sanat Merkezi tarafından, Vals ve modern dans gösterisi gerçekleştirildi.

Atatürk Kültür Merkezinde, Gelibolu Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen dans gösterisinde, Ankara'dan gelen tango eğitmeni Merve Ateşoğlu ile Çanakkale'den gelen ve Türkiye birincilikleri bulunan tango ve modern dans eğitmeni İrfan Uğur Üçel muhteşem bir gösteri sundular. 

İzleyiciler ile dansın bölüm aralarında konuşan ustalar, kendilerine, izledikleri dansın neyi çağrıştığını ve ne hissettiklerini sorarak dikkatlerinin dağılmamalarını sağladı.

Gelibolu Sanat Merkezi sahibi Cem Kılınç, ilçede sanatsal faaliyetleri birçok branşta sürdürmeye devam ettiklerini belirterek, "İşte bu haftada belediyemizin katkıları ve bizlerler için çok değerli dans hocalarımız ile bir etkinliğe daha imza atıyoruz. Dans eğitmenlerimiz gösteri sırasında izleyiciler ile diyalog kurarak, dansın içine izleyicileri de sokuyorlar ve süper bir görüntü oluşuyor" dedi. 

FOTOĞRAFLI