GAZİANTEP Gazeteciler Cemiyeti'nin (GGC), tek listeyle gidilen 26'ncı Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan İbrahim Ay yeniden seçildi.
Gaziantep Ticaret Odası konferans salonunda tek listeyle gerçekleştirilen genel kurula Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanvekili Mehmet Ali Dim, çevre illerden gelen gazeteci cemiyetlerinin temsilcileri ile medya kuruluşu sahipleri ve gazeteciler katıldı.
Faaliyet süresince yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, meslektaşlarının sorunlarının çözümü için gayret sarf ettiklerini belirterek, "Göreve geldiğimizde ne söz verdiysek çok şükür yerine getirdik. En önemli projelerimizden biri olan Gazeteciler Sitesi'ni tamamladık ve hak sahiplerine verdik. Artık tük üyelerimizin evi var. Bunu hayata geçirmek gerçekten gurur verici. Önümüzdeki yönetim yıllarımızda tekrar meslektaşlarımızın sorunlarıyla ilgilenmek ve onlara daha iyi bir çalışma imkanı oluşturmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.
Yaşamını yitiren meslektaşlarını da rahmetle anan İbrahim Ay, tek listeyle gidilen seçimde yeniden başkanlığa seçildi. İbrahim Ay başkanlığındaki cemiyetin Yönetim Kurulu ise şöyle:
"Bülent Çulcuoğlu, Hasan Kırmızıtaş, Hacı Salıcı, Galip Ünlükara, Hasan Özkal, Ahmet Orhan Akın, Bekir Şahin, Gülşah Sert, Mehmet Bora Zor, Mehmet Boncuk, Yaşar Yavuz, Mehmet Levent Özkurt ve İsmail Şahin."
FOTOĞRAFLI