GÖLBAŞI Belediye Başkanı Fatih Duruay,”Seğmenler Kapalı Pazar Yeri ile Gölbaşılı vatandaşlarımızı ve pazar esnaflarımızı kardan, yağmurdan çamurdan uzak tutacak modern bir projenin daha altına imza attık. İnşallah pazar yeri alanını önümüzdeki günler içerisinde hizmete açacağız” dedi.
Gölbaşı Belediyesi Seğmenler Mahallesi Pazar Yeri projesinde üst düzey teknolojinin kullanılmasının yanı sıra bedensel engelliler ve yaşlıların ulaşımının kolaylaştırılması için rampalar, asansörler de dikkati çekiyor. 4 bin metrekare alana kurulan pazar yeri içerisinde, 200 araçlık kapalı otopark alanı yer alırken, güvenlik seviyesinin de üst düzey olduğu pazar yeri alanı sabit ve hareketli kameralarla 24 saat izlenecek.
‘KURDELESİNİ KESECEĞİMİZ GÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ’
Pazar yeri hakkında bilgi veren Başkan Duruay, “Seğmenler Kapalı Pazar Yeri ile Gölbaşılı vatandaşlarımızı ve pazar esnaflarımızı kardan, yağmurdan çamurdan uzak tutacak modern bir projenin daha altına imza attık. İnşallah pazar yeri alanını önümüzdeki günler içerisinde hizmete açacağız. Şuan pazar yeri alanının büyük bir bölümü tamamlandı. Modern tesisimizin kurdelesini keseceğimiz ve Gölbaşılı hemşerilerimizin hizmetine sunacağımız günü bizde sabırsızlıkla bekliyoruz” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI