Mustafa UFAK / HİLVAN (Şanlıurfa), ()- ŞANLIURFA Hilvan Devlet Hastanesi'nde görevli diş doktorları, Ramazan ayı süresince gece saat 24.00'a kadar poliklinik hizmeti verecek.

Hilvan Devlet Hastanesi, Ramazan ayı münasebetiyle diş rahatsızlığından dolayı tedavi görme durumunda olan hastaların mağdur olmamaları için 16.00 ile 24.00 saatleri arasında poliklinik hizmeti uygulaması başlattı.
Hastane bünyesinde bulunan 4 diş doktorundan her gün  bir doktorun mesai yapacağını belirten  Hilvan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Abdurrahman Açıkgöz, "Toplumun inanç değerlerini göz önünde bulundurarak büyük bir hassasiyetle çalışıyoruz. Ramazan ayı münasebetiyle, diş tedavisi gördüğü halde oruç tutan ve aciliyet arz eden durumlarda vatandaşlarımızın mağdur olmaması için İftar saati öncesinden gece saat 24.00'a dek diş polikliniklerimizden bir tanesi açık olacaktır. Acil durumlar haricinde süreli tedavi gören hastalarımızın  eskiden olduğu gibi yine aynı şekilde  MHRS sisteminden nasıl randevu almaları gerekmektedir" dedi.
FOTOĞRAFLI