İbrahim LALELİ/ANTALYA, () - ESLİNE Ajans, fuar sezonunun başlamasıyla birlikte açılış ve organizasyonlarda görev alacak mankenlerini bu alanda hazırladı. Manken ve hostesleri haziran ayına kadar yoğun bir tempo bekliyor.

Esline Ajans mankenlerinin tanıtımının yapıldığı internet sitesi için hostes kadrosunu toplayarak fotoğraf çekimi yaptırdı. Abiye, spor ve gündelik elbiselerle objektif karşısına geçen hostesler birbirinden çarpıcı pozlar verdi. Çekim süresince mankenleri yönlendiren ajans sahibi Esra Keskinol, ekibiyle gurur duyduğunu söyledi.

Fotoğrafları dikkatle inceleyen Keskinol, "Bir manken için fotoğraf çok önemli. Duruş, poz, estetik ve güzelliğin birleşimini yansıtan kişiye manken diyoruz. Fuar sezonunda ise stantlarda görevlendirdiğimiz gençlerimize de hostes diyoruz. Aralarında çok fark var. Burada ekibime bu farkı anlatıyorum" dedi.

Diğer yandan fuarlardaki stantlarda çalışmaları planlanan hostesler ile tanıtımlarda podyuma çıkması planlanan mankenler fuar etkinlikleri hakkında ön eğitime tabi tutuluyor.

FOTOĞRAFLI