İNSANİ Yardım Vakfı(İHH) Adıyaman Şubesi Başkanı Mahmut İzci, tarafından Adıyaman Sevgi Anaokulu Müdürü Cemal Gönder'e yardımlarından dolayı plaket takdim etti.
Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde basın mensubu Baki Serhat Kamış geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından yetim kalan 4 çocuğa Adıyaman Sevgi Anaokulu tarafından başlatılan 'Her sınıfın bir yetim kardeşi var projesi' kapsamında Sevgi Anaokulu idarecileri ve öğrencileri tarafından yardım yapıldı.
Sevgi Anaokulu Müdürü Cemal Önder'e İHH Başkanı Mahmut İzci ve Baki Serhat Kamış'ın ağabeyi Mustafa Kamış tarafından teşekkür plaketi verildi.
Plaket takdiminde konuşan Cemal Önder, "Biz Öğrencisi velisi öğretmeni çalışanlarıyla büyük bir aileyiz. Biz Sevgi Anaokulu ailesiyiz. Kendisi bir yetim olarak dünyaya gelen ve henüz altı yaşındayken annesini de kaybederek bir de öksüz kal­mış olan sevgili Hazreti Muhammed kimsesizlerin ve yetimlerin korunması, onların haklarına sahip çıkılması hususuna büyük bir önem vermiştir. Yetimlere sahip çıkmak, onlara en güzel şekilde bakmak, müminler için önemli bir sorumluluktur. Biz öğrencisi velisi öğretmeni çalışanlarıyla büyük bir aileyiz Biz Sevgi Anaokulu Ailesiyiz. Merhum  Baki Kamış kardeşimizin yetim kalan çocuklarına yardım yapmaya çalışıyoruz" dedi.
FOTOĞRAFLI