TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ilçesinde aralarındaki husumet nedeniyle mahkemelik olan iki aile arasında adliye çıkışında meydana gelen ve bıçakların kullanıldığı kavgada 4 kişi yaralandı.

Çerkezköy'ün Veliköy Mahallesi'nde aralarında çıkan husumet yüzünden mahkemelik olan iki aile Çerkezköy Adliyesinde görülen davanın duruşmasının ardından çıkışta tekrar tartışmaya başladı. İki taraf arasındaki tartışma kısa sürede bıçakların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Yaşanan arbadede aynı aileden Durali D.(55), Suat D.(30), Fırat D.(29) vücutlarına aldıkları bıçak darbeleriyle, Hüseyin D.(34) ise darp edilerek yaralandı. Yerde kanlar içinde kalan 4 kişi olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu arada, kavga nedeniyle adliye yakınlarında güvenlik önlemi alan polis ekipleri, kavgaya karıştıkları belirlenen aynı aileden T.D, R.D, M.D, E.D, C.D ve K.D'yi gözaltına alarak Gazi Polis Merkezi'ne götürdü. Bıçaklı kavgada durumu ağır olan Fırat D., Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesine sevk edilirken, polis olayla ilgili soruşturmasını yürütüyor.