ANTALYA, () - ANTALYA Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD), 'İş'te Üye' adı altında kahvaltılı toplantı düzenledi.

Toplantının moderatörlüğünü yapan ANTGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Yavaş, üyeler arası ticareti artırmanın yolunun iletişimi güçlendirmeden geçtiği bilinciyle yeni bir proje düzenlediklerini söyledi. Ercan Yavaş, "Projemiz dernek içi ticari koordinasyonun artırılması amacıyla üyelerimizin kendi işlerini, faaliyetleri ve sattığı ürün ya da hizmetleri diğer üyelerimize tanıtma projesidir. 'İş'te Üye' projesine, belirli periyotlarla düzenlenecek kahvaltı organizasyonlarına tüm üyelerimiz davet edilerek önceden belirlediğimiz 5 üyemiz sırasıyla sunumlarını yapacak. Her bir üyemiz kendilerini istedikleri gibi ifade etme fırsatı bulacak. Böylece diğer tüm üyelerimiz de sunum yapan üyemizi yakından tanıyacak" dedi.

Daha sonra toplantıda söz alan Önder Altıntaş (Önder Altıntaş Resim Bale Müzik Okulu), Hasan Tanal (Twintech Mühendislik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti), İrfan Yıldız (Antalya Yıldız), Müge Dayankaç (MD Coach Academy), Hamdi Oğuz Onurdağ (HM Lazer Reklam Ahşap), kendileri ve firmaları hakkında bilgi verdi.

Toplantı sonunda Yönetim Kurulu üyesi Necati Yuva ve 20. Dönem Yönetim Kurulu Üyesi Görkem Özener'in doğum günleri kutlandı.

FOTOĞRAFLI