İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı nedeniyle il binasında partililer arasında bayramlaşma töreni düzenlendi.

İYİ Parti il binasında Ramazan Bayramı'nın 2'nci gününde düzenlenen bayramlaşmaya, İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, partinin İzmir milletvekili adayları, il ve ilçe teşkilat üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Törende konuşan Aytun Çıray, 24 Haziran'da bayram yaşamak istediklerini belirterek, "Hepinizin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. İnşallah 24 Haziran'da da Türkiye'deki demokrasi bayramını da hep birlikte kutlayacağız. Bu canlı bayramlaşma bu heyecan bizim siyasetin içinde ne kadar güçlü bir şekilde olduğumuzun göstergesi. İnşallah bu güçle 24 Haziran'da sandıkta çıkacak ve Türkiye'yi İYİ Parti yönetecek. Bu kadar kısa sürede kurulan ve bütün engellemelere rağmen ülke genelinde örgütlenen bu partinin bu dinamizmi, Türkiye'nin bütün siyasi parametrelerini değiştirdi. Eğer siz olmasaydınız, eğer İyi Parti olmasaydı, Meral Akşener olmasaydı, Türkiye bugün ikinci tur seçimi konuşmuş olmayacaktı. Tarihe gururla anılacak bir sayfa açtınız " dedi.

'AYDINLIĞA ÇIKIŞIN YOLU İZMİR'DİR'

Partinin birinci bölge birinci sıra milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu da şunları söyledi:

"Herkese iyi bayramlar diliyorum. Asıl bayramı 24 Haziran akşamı yaşamayı temenni ediyorum. Sandıklar açılacak göreceksiniz. Bazı manipülatif anketler açıklanıyor. İktidar partisinin de iktidarını muhafaza edemediği gözlemleniyor. Buradan bir İYİ Parti çıkacağına dair kanaate hakimim. İYİ Parti dışındaki tüm partiler oy kaybediyor. Bu kaybedilen oylar da bize yazılıyor. İktidar bizi bekliyor. Karanlıktan aydınlığa çıkışın yolu, İzmir'den geçer."

Konuşmaların ardından partililer birbirlerinin bayramını kutlayarak bayramlaştı.

Mehmet CANDAN / İZMİR, ()

FOTOĞRAF