İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar ve yönetimden 19 kişinin görevini bırakarak milletvekili aday adayı olmalarının ardından yerine getirilen Koray Ükünç, yeni yönetimini belirledi.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç tarafından yapılan yeni görevlendirmelerde, yönetimde birçok isme yer verildi. Ükünç, Atila Certel, Ünal Deveci, Enver Şerif Turgut ve Kurtuluş Ürkmez’i danışman olarak görevlendirdi. İYİ Parti İzmir İl Genel Sekreterliği koltuğunu, Dündar Tanrıverdi’ye emanet etti.  İl Muhasibi ise Şeref Şenbanbaz oldu. Murat Beydoğan da Teşkilat Başkanlığı görevine getirildi. İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı’nda görevlendirmeler yapıldı.

"Siyasi İşlerden Sorumlusu İl Başkan Yardımcılığı’na Ufuk Dulun, Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Murat Çakar, Ekonomiden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine Hasan Mert Yılmaz, Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Gizem Babayiğit, Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Mehmet Ali Sarızeybek, Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Murat Gök getirildi. Basın Propagandadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cumhur Kaynar olurken, Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı koltuğu  ise Alper Can Ketenci’ye emanet edildi.  Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Ali İhsan Ülker, STK ve Derneklerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Serpil Gencer, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Ahmet Kervan, İşveren ve Sendikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Öztürk Keskin, Meslek Odalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Bülent Uygur, İletişim ve Teknolojiden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na  Seda Özçelik, AR-GE’den Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Engin Oğuz, Kültür ve Sanattan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Huriye Öztin, Gençlik Kollarından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Ahmet Kadıoğlu, Eğitimden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Hakiyan Öztekin, Çevre ve Şehirden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Şükrü Çakır, Parti İçi Eğitimden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Mehmet Ali Danışman, Halkla İlişkilere Funda Doğan Kapukıran getirildi. Bilim ve Sanayiden Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na  Mehmet Ağırbaş, İnsan Hakları Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Mehmet Balvar, Kentsel Dönüşüm ve Şehir Planlamadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Kemal Sevinç, Turizm Politikaları ve Yatırımlara  Mediha Keskin, Sağlık Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Melik Yazır, Spor Kulüplerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na ise Evren Gülay getirildi.

Umut KARAKOYUN/ İZMİR, ()

FOTOĞRAFLI