ANTALYA, () - TURİZM sektörü tur operatörlerinden Jolly Tur'un Antalya'daki yeni genel merkezi törenle açıldı.

Jolly Tur'un Antalya merkezi Muratpaşa ilçesi Işıklar Caddesi'nde açıldı. Açılışa, Jolly Tur Onursal Başkanı Sinan Vardar, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, AKTOB Başkanı Erkan Yağcı, Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Başkan Yardımcısı Mert Vardar, Genel Müdür Figen Erkan'ın yanı sıra departman müdürleri ve sektör temsilcileri katıldı.

Törende konuşan Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, yeni yatırımlarına devam edeceklerini belirtti. Jolly Tur olarak, Türkiye çapında 147 bayi ve 500'ü aşkın sistem acentesiyle hizmet verdiklerini kaydeden Vardar, "Merkez ofisimiz İstanbul'da yer alıyor. Antalya'da bir satış ofisimiz bulunuyordu ancak Antalya için hedeflerimiz açısından yeterli değildi. Bugün Jolly Tur olarak, işimizin neredeyse yüzde 50'si Antalya üzerinden gerçekleşiyor. Antalya'ya yalnızca turist götürmeyi değil, 2 milyon nüfusa sahip bu mega turizm kentinde yaşayan insanların tatil alışkanlığını da oluşturmak istiyoruz" dedi.

Antalya Genel merkezi bünyesinde bir çağrı merkezi de kuracaklarını kaydeden Mete Vardar, "Bölgede istihdama katkı sağlayacağız. Burayı hem bir satış merkezi hem de tüm kontrat görüşmelerinin de yapıldığı bir operasyon merkezi olarak kurguluyoruz. Eylül ayı itibariyle yeni teknolojik dönüşümümüzü başlatıyoruz bu yapı ile birlikte Antalya bölgesi otellerinin Türkiye'ye ve dünyaya pazarlanması konusunda çok önemli adımlar atacağız, Antalya turizmine ve ekonomisine daha fazla katkı sağlayacak projelerimizle Antalya'da büyümeye devam edeceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI