Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), () – MERSİN’in Erdemli ilçesinde Belediye Kadın Danışma Merkezi tarafından düzenlenen Kadın Şenlikleri’nde renkli görüntüler yaşandı.
'Kadın Şenlikleri' etkinliği Kargıpınarı Mahallesi Çok Amaçlı Tesisi'nde gerçekleşti. Etkinliğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamit Tuna, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Şeyma Dölek ile kadınlar katıldı.
Kadınların el emeği ürünlerinin tanıtımı ve müzik dinletisinin yapıldığı etkinlikte, belediye psikologlarından Şehriban Bulut'un 'Aile Kurumu' üzerine yaptığı sunum yaptı.
Burada konuşan Belediye Başkanı Tollu, kadının toplumdaki değerine vurgu yaparak, gerek iş hayatında gerekse sosyal hayatta kadınlara destek olmaya devam edeceklerini bildirdi. Mutlu ailelerin ve sağlıklı nesillerin temelinde kadınların olduğunu ifade eden Başkan Tollu, "Bizlere emanet edilen kadınlarımız, toplumumuzun ayakta durmasından gelişmesine kadar her noktada esas etkili unsurdur. Kadınlarımızın, aile kurumunu oluşturmasından bu kurumu korumasına kadar her süreçte arkasındayız. Bu güne kadar kadınlarımızın arkasında durduk ve durmaya devam edeceğiz" dedi.
Toroslar Belediye Başkanı Tuna yaptığı konuşmada ise, kadınlar için birçok proje geliştirdiklerini ve gelecek dönemlerde de Başkan Tollu ile el ele vererek bu çalışmaları sürdüreceklerini bildirdi.

FOTOĞRAFLI