KAHRAMANKAZAN Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi'nin, 'Gelecek Sporla Gelecek' isimli projesi törenle tanıtıldı.
Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi’nde düzenlenen törene, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, okul müdürü Mustafa Erdoğan, ilçe protokolü ile öğrenciler ve veliler katıldı. Törende yapılan sunumda projeye ilişkin bilgi verildi. Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk de, burada yaptığı konuşmada, böylesine anlamlı bir projenin hayata geçirilmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Ertürk, spor alanında da önemli bir gelişim kaydedildiğini belirterek, şunları söyledi:
"2004 öncesinde kepçe oyuklarında yüzmeye çalışan, tarlalarda misket oynayan gençlerimiz artık, uluslararası standartlarda spor salonlarında, futbol sahalarında, yüzme havuzlarında ve spor komplekslerinde spor yapıyor.  Uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapıyoruz. 53 bine yakın nüfusumuz olmasına karşın, spor kulübümüzde bin 500’e yakın lisanslı, 5 bine yakın da aktif sporcumuz bulunuyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimat ve destekleri ile ilçemiz spor alanında da makus talihini yendi."
Okul müdürü Mustafa Erdoğan ise, bu projeyle sporcu gençler yetiştirmeyi hedeflediklerini söyleyerek, projeyi okul öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte hazırladıklarını söyledi. Erdoğan, proje kapsamında öğrencileri spora yönlendirecek çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini ifade etti.

FOTOĞRAFLI