Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN (Ankara), () – KAHRAMANKAZAN Belediyesi ve Belediye Başkanı Lokman Ertürk, katılımcı yönetim anlayışını benimseyen çalışma modeli ve yerel yönetimler alanında fark yaratan projeleri dolayısıyla ‘Yılın Katılımcı Yönetim Anlayışı’ ödülüne layık görüldü.
Başkent gündemine ilişkin haberler yapan Haber Ankara İnternet Sitesi’nin, bu yıl 5’incisini gerçekleştirdiği ödül töreni gerçekleştirildi. Ankara’da alanında başarılı olan kişi ve kurumların ödüllendirildiği törene çok sayıda davetli katıldı. 
‘TÜRKİYE’DEN DEĞİL AVRUPA’DAN DA TAKİP EDİLEN BİR İLÇE’
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, 2004 yılında başkan olduğu günden bu yana yaptıkları çalışmalarla ilçede bir mucizeye imza attıklarını belirterek, şunları söyledi:
“2004 yılında Kazan Köyü olarak anılan ilçemiz son 14 yılda aldığı yatırımlar ve geliştirilen projelerle Ankara’nın metropol ilçeleri arasında girmeyi başardı. İlçemiz yalnızca Türkiye’den değil Avrupa’dan da takip edilen bir ilçe haline geldi. Aldığımız ödüller bunun kanıtı. Çalışmalarımızda katılımcı yönetim ve katılımcı demokrasi anlayışını benimsedik. İlçemizi gencinden yaşlısına kadının erkeğine çocuğundan yetişkinine kadar tüm kesimlerle bir arada yönetiyoruz. Bu anlamlı ödül için Haber Ankara ailesine şükranlarımı sunuyorum.”
FOTOĞRAFLI