KAYSERİ,() - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kamu kurumlarında görev yapan kadınlar Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti.

İl Defterdar Vekili Aytül Alan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sibel Livdumlu, Aile ve Sosyal Politikalar Şube Müdür Vekili Şemsi Dayı, Şönim Müdür Vekili Kübra Yaman, Kadın Konukevi Müdür Vekili Neşe Kalaycı, Emniyet İl Müdürlüğünden Polis Memuru İlkay Toy,  Sağlık İl Müdürlüğü Başkan Yardımcısı Rabiye Özlem Ulutabanca, 1.Komando Tugayı Sağlık Yarbay Gülzehra Cebeci ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü Esra Üner’den oluşan heyet, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Vali Kamçı’yı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kamçı, “Kadınlar toplumun vazgeçilmez bir parçasıdır. Devletimiz güçlü ise milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde yaşıyorsa hiç şüphesiz kadınlarımızın rolü oldukça büyüktür.” dedi.

Türk toplumunun kadınlara çok önem verdiğinin altını çizen Vali Kamçı, “Toplumdaki huzur ve güven kadınlara bağlı. Çünkü kadınlar bu huzur ve güveni topluma yansıtacaktır” diye konuştu. Kadınların toplumun her alanda aktif rol oynadığını belirterek, siyaset, bilim, girişimcilik, sosyal, kültürel ve ekonomik hayatta bugün kadınlarımız istedikleri işlerde çalışabildiğini belirten Vali Kamçı, toplumumuzda artık kadınlarımız her türlü haklara sahip olduğunu belirtti.

Yapılan bu ziyaretle ilgili bazı çevrelerce yapılan yorumda  ziyaret etmesi gereken kişinin Vali olduğu yönünde.

FOTOLU