KAHRAMANMARAŞ'ın Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından Kapıçam Mahallesi'ne yapılan çok amaçlı sosyal tesis, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal'ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.
Açılışa; Kahramanmaraş Vali Vekili Bayram Öz, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Habibe Öcal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanvekili Bekir Kılıç, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, göreve geldiği günden bu yana ilçenin her türlü ihtiyacını tespit ederek bir bir hayata geçirdiklerini söyledi. Son yıllarda sosyal yatırımlar konusunda ilçenin şahlandığını kaydeden Okay, şöyle devam etti:
"İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından olan sosyal tesis ihtiyacını giderme adına önemli çalışmalar imza attık. Bir çok mahallemizde buna benzer çok amaçlı sosyal tesis yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bugün burada açılışını gerçekleştireceğimiz sosyal tesisimiz Kapıçam mahallemize ve bölgesine hizmet verecek. Bu alanı vatandaşlarımız ihtiyaçlarına göre kullanacaklar. Ayrıca bu alanımız öğrencilerimiz için etüt ve kurs merkezi olarak da hizmet verecek. Ben bugün bu anlamlı açılışımıza teşrif eden herkese çok teşekkür ediyorum.”
"BU TESİSLER AK BELEDİYECİLİĞİN BİR YANSIMASIDIR"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ise millete hizmet konusunda AK Parti belediyeciliğinin özel bir yerde olduğunu belirtti. Ünal, şunları söyledi:
"Bu aziz millete hizmet yolunda her türlü fedakarlığı gösterdik ve göstermeye devam ediyoruz. Gece gündüz demeden bugün gelinen noktadan daha da ileriye gitmek amacıyla çalışmayı sürdüreceğiz. Yerel seçimlerle birlikte ülkemizi ve milletimizi yeni bir süreç bekliyor. Bizler için hizmet olan bu süreçte bu aziz millet için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu güzel tesisimiz de Ak belediyeciliğin bir yansımasıdır. Ben emeği geçenlere ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum."
Konuşmaların ardından tesisin açılışı yapıldı.
FOTOĞRAFLI