BEM-BİR SEN ile Karacabey Belediyesi arasında imzalanan sözleşme ile memur ve sözleşmeli personel sosyal denge tazminatına hak kazandı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, sosyal denge sözleşmesiyle Ocak 2018 itibariyle belediyede görevli memur ve sözleşmeli personelin ek gelir alacağını söyledi.

Karacabey Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR SEN) arasında, sosyal denge tazminatı sözleşmesi törenle imzalandı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile BEM-BİR SEN Bursa Şube Başkanı Ali Alan, sözleşmeyi çalışanlara hayırlı olması temennileri ile imzaladı. Törende konuşan Başkan Ali Özkan, ilçe halkı yararına projelere personelin özverili çalışmaları ile imza atıldığını anımsatarak, belediye çalışanlarının emeklerinin karşılığını almasından her zaman gurur duyduklarını kaydetti.

Karacabey’in topyekûn kalkınması adına akılcı para kaynakları yönetimi ile tüm borçları temizlediklerini ve Türkiye’de borçsuz ender belediyeler arasına Karacabey’in adını yazdırdıklarını dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, imzalanan sözleşmenin ilgili personele hayırlı olması temennisinde bulundu.

FOTOĞRAFLI