ADANA,()- Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı, Karaisalı Belediyesi ve Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanlığı’nın işbirliğiyle ‘Gülen Yüzler Üşümesin’ projesi kapsamında ilkokul öğrencilerine ayakkabı, mont, atkı, bere ve içerisinde diş fırçası ile diş macunu bulunan sağlık paketi hediye edildi.
Gülen Yüzler Üşümesin projesiyle temin edilen ayakkabı, mont, atkı, bere, diş fırçası ve diş macunları Karaisalı’ya bağlı Barakdağı Mahallesi Şehit Bahattin Çelik İlkokulu, Torunsolaklı Mahallesi Hacı Kerim Yılmaz İlkokulu ve Hacılı Mahallesi Şehit Ali Gümüştop İlkokulu’nda eğitim gören minik öğrencilere Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Emin Canlı, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanı Kenan Küçük tarafından hediye edildi.

Öğrencilerle birebir ilgilenen Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Emin Canlı yaptığı açıklamada, "Ülkü Ocakları olarak bizler eğitime çok önem veriyoruz. Bu kapsamda bizim hedefimiz milliyetçi, muhafazakar, vatanını ve milletini seven gençler yetiştirmek. Kültürümüzden kopmadan okumak, öğrenmek ve kendimizi geliştirmek zorundayız. Dünya Çocuk Hakları Günü’nde minik öğrencilerimizin yüzlerinde ki mutluluğu görmek, bizleri de mutlu etti" dedi.
Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Emin Canlı ayrıca Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilen tekerlekli sandalyeyi hasta vatandaşlara hediye etti.

FOTOĞRAFLI