ŞIRNAK'ın Uludere ilçesi Hilal Belde Belediye Başkanı Cevher Benek, kardeş belediye olan Aksaray Belediyesine gelerek  başkan Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.
Daha önce imzalanan protokelle Aksaray Belediyesi ile kardeş belediye olan Şırnak'ın Uludere ilçesi Hilal Belde Belediyisende Başkan Cevher Benek, Aksaraya gelerek başkan Haluk Şahin Yazgı'yı makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Başbakanımızın başlattığı projede daha önce Hilal Beldesini kardeş belediye olarak belirlemiştik. Farklı bölgelerde bulunuyor olsak da aynı bayrak altında, aynı coğrafyada halkımıza hizmet ediyoruz. İmkânlarımız elverdiği sürece Hilal Beldesine destek vereceğiz” dedi.
Aksaray Belediyesini ziyaret etmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Cevher Benek, “Aksaray bizi kendine kardeş olarak gördü. Belde halkım adına Aksaray Belediye Başkanımıza ve tüm Aksaray halkına çok teşekkür ediyorum. Bizleri çok mutlu ettiniz. Bizlerde Ak Partili Belde olarak, sizlere kardeş, Türkiye Cumhuriyetine layık bir belde olmaya çalışacağız” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI