ANTALYA, () - KAZAKİSTAN'da düzenlenen yetenek yarışmasının finali için Kemer'e gelen çocuklar ve gençler Kemer Belediyesi'nin organizasyonuyla ilçeyi gezdi.

Kazakistan'ın Almatı kentinden düzenlenen yetenek yarışmasında finale kalan çocuklar ve gençler, yarışmanın finalinin yapılacağı Kemer ilçesine geldi. Kemer Belediyesi tarafından ağırlanan öğrenciler, Kemer'i gezdi.

ZİRVEDE MANZARA KEYFİ

Belediye tarafından organize edilen gezi programı öncesi belediyede ağırlanan öğrenciler ve öğretmenleri, Kemer Belediye Başkan Vekili Ahmet Can ile sohbet etti. Daha sonra Olympos Teleferik ile Tahtalı Dağı'na çıkan Kazak grup, 2 bin 365 metre yükseklikten Antalya'nın eşsiz manzarasını izledi ve hatıra fotoğrafı çektirdi

Kazak öğrenciler, daha sonra Çıralı Köyü'ne geçerek buradaki Yanartaş'a çıktı. İlk defa böyle bir yer gördüklerini belirten öğrenciler, kayaların arasından çıkan alevleri görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

BAŞKAN GÜL'E TEŞEKKÜR

Heyet temsilcisi Gülbağış Bostan, Kemer Belediyesi tarafından ağırlandıkları için Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'e, Başkan Vekili Ahmet Can'a ve belediye yetkililerine çok teşekkür etti. Bostan, Tahtalı ve Yanartaş gezisinden çok memnun kaldıklarını belirterek, “Biz kayaların arasından ateş çıktığını ilk defa gördük. Çok şaşırdık. Kemer gerçekten çok güzel bir yer" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI