Adem DURMAZ/KORKUTELİ, () - KORKUTELİ Emniyet Müdürü Hacı Duman, Türkiye genelinde uygulanan Kırmızı Düdük Projesi'nin ilçede Kurban Bayramı'nda uygulanmaya başlayacağını söyledi.

İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ülke genelinde uygulamaya konulan 'Kırmızı Düdük Projesi' Korkuteli'de de başlıyor.

Korkuteli Emniyet Müdürü Duman, "İçişleri Bakanlığı'mızın Türkiye çapında hayata geçirdiği kampanyayla çocuklarımızın, ailelerinin yolculuk esnasındaki trafik ihlallerine bizzat müdahale etmesi, kendilerini bu konuda sorumlu hissetmesi ve aile bireylerini trafik kurallarına sanki birer trafik polisiymiş, fahri müfettişmiş gibi uymasını sağlamak adına sorumluluk bilinci kazandırılması hedefleniyor. Bu amaçla ilçemizde de hem bayram boyunca yapılacak olan trafik denetlemelerinde hem karayollarımız üzerinde Korkuteli birçok ile bağlantı noktası olması, ana güzergah teşkil etmesi, bir kavşak noktası oluşturması nedeniyle kazaların engellenmesi adına çok büyük bir proje olduğunu düşünüyoruz. Biz de Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak projeyi Kurban Bayramı'nın ikinci günü gerçekleştireceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI