Salih GÜNER/KIRŞEHİR ()-KIRŞEHİR Belediyesi tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek amacıyla esnafa bayrak dağıtıldı.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şehir merkezinde Terme Caddesi ve Yeni Çarşıyı dolaşarak esnafa ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı. Bayrakları alan esnaf ve vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Bahçeci’ye teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, bayrak dağıtımında yaptığı konuşmada, şunları söyledi:
“Kahraman ordumuz askerimiz Afrin’de Zeytin Dalı Operasyonu düzenliyor. Bugün operasyonun 27. günü. Kırşehirliler olarak her fırsatta askerimize moral vermek, onlara dualarımızla desteklemek için gayret gösteriyoruz. Geçen hafta Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğimizdeki arkadaşlarımız sınıra gittiler ve orada askerimize moral verdiler ve biz de Kırşehirliler olarak bayrak kampanyası başlatalım istedik. Bu kampanya kapsamında şehrimizi bayraklarla donattık ve belediye olarak da isteyen herkese bir bayrak vereceğiz. Bu bayraklarımızı Kırşehirliler belediyemizin girişinde bulunan AK Masa’dan gelip alabilirler. Yeteri kadar bayrak temin ettik. Bugün bayrak dağıtımını başlatalım istedik. Parti İl Başkanlarımız, STK başkanlarımızla birlikte bayrak dağıtalım ve askerimize dualarımızla manevi olarak ta arkasında olduğumuzu hissettirelim istiyoruz. Şanlı bayrağımız bizim en değerimiz. Şehitlerimizin kanı ile bezenmiş istikbalimizi, istiklalimizi, bağımsızlığımızı, inancımızı bütün mukaddesatımızı temsil eden bir bayrağımız var. Bugün ordumuz da bu bayrağın altında yaşayan milletimizin daha özgür bir şekilde, daha güvenli bir şekilde yaşayabilmesi için bir operasyon gerçekleştiriyor. “İnanıyoruz ki bu operasyonun neticesinde o bölge terörden arındırılacak. Türkiye’nin tamamen güvenliği sağlanmış olacak. Hep de o bölgede oluşturulmak istenen terör devletlerinin önü kesilmiş olacak. Aynı zamanda o bölgede yaşayan Arap, Türk, Türkmen bütün vatandaşlarında özgürlüğü sağlanacak. Terör örgütlerin baskısından ve zulmünden o bölgede yaşayan insanlar kurtarılmış olacak''

Yapılan dua sonrasında Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan, MHP İl Başkanı Arif Kılıç ve sivil toplum örgütleri başkan ve temsilcileri beraber esnafa bayrak dağıttı.